Despre

Sunteti un investitor în proprietati imobiliare

Obtinerea beneficiilor asteptate prin detinerea proprietatii sunt realizate atunci cand proprietatea dumneavoastra are cea mai buna utilizare in piata si genereaza venitul maxim din exploatare. Dumneavoastra, proprietar, stabiliti obiectivele cu privire la proprietate insa administrarea si conducerea activitatii pentru indeplinirea acestor obiective consuma timpul si resursele atat de necesare activitatii de investitor. Noi transpunem obiectivele dumneavoastra in actiuni coordonate la locul proprietatii, pregatim si instruim personalul necesar acestor actiuni si monitorizam relizarea acestor obiective printr-un sistem de raportare adaptat administrarii imobiliare. Serviciile oferite sunt convergente si adaptate scopului detinerii investitiei imobiliare. Angajand practici profesionale si principii moderne de administrarea imobiliara devenim partenerii dumneavoastra in gestionara eficienta a investitiei detinute. Pastrarea integritatii structurale, asigurarea operarii in conditii optime si ameliorarea proprietatii generatoarea de venituri se vor transcrie in Planul de Administrare care va fi pregatit de la inceputul colaborarii si va sta la baza acesteia. Constatarea situatiei fizice a imobilului, obiectivelor si practicilor curente de administrare , descrierea in detaliu a viitoarelor activitatilor de administrare si operare din contractului de administrare. Situatia initiala a proprietatii este rezultatul:

* situatiei demografice, legislative si economice de nivel national si regional;

* starii fizice actuala a proprietatii ;

* pietei imobiliare zonale specifice proprietatii, concurentei si pozitiei proprietatii in piata.

Pregatirea Planului de Administrare este benefica atat proprietarului cat si administratorului oferind informatii si analize cu privire la conditia fizica a proprietatii, pozitia acesteia in regiune si in piata imobiliara. Utilizari alternative ale proprietatii vor putea fi sugerate pentru a adresa cea ai mare parte a cererii existenta in piata imobiliara regionala. (vezi si Planul de Administrare in detaliu).

Pastrarea si ameliorarea conditiilor imobilului le vom asigura prin stabilirea, coordonarea si supravegherea programelor de mentenanta care sa asigure confortul si satisfactia chiriasilor, precum si atasamentul acestora fata de proprietate. Instruirea si pregatirea angajatilor desemnati la locul proprietatii, selectarea contractorilor si urmarirea standardelor lucrarilor prestate sunt elementele de baza in realizarea acestui obiectiv.(vezi si Pastrarea si ameliorarea conditiilor imobilului in detaliu)

Administrarea financiara a fondurilor operationale ale proprietatii include incasarea sumelor prevazute in contractele de chirie, plata serviciilor si materialelor consumate in asigurarea exploatarii proprietatii precum si raportarea transparenta si fidela in situatia monetara operationala a rezultatelor acestor operatiuni. (vezi si Administrarea financiara in detaliu)

Suport pentru promovarea proprietatii in piata imobiliara si inchirierea spatiilor disponibile. Ameliorarea randamentului investitiei imobiliare se realizeaza prin identificarea cererii din piata imobiliara zonala pentru tipul de proprietate detinut si adresarea acesteia cu mijloace eficiente de promovare. Promovarea initiata va fi coordonata cu activitatea de inchiriere. Vom contacta, evalua credibilitatea, prezenta proprietatea si termenele ocuparii spatiilor prospectivilor clientii. Aceste actiuni au ca scop incheierea de noi contracte de chirie.